• info@panocuyuz.com
  • +90(501) 321 5857

Teknik-El Pano ElektrikTic. Ltd. Şti.

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
790 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Ferhatpaşa Mah Akdeniz Cad. G 57 Sok No 25 ATAŞEHİR / İSTANBUL
  • TELEFON: +90 216 660 05 52
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30-18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

1998 yılında AG ve OG hücreleri, alçak gerilim panelleri, güç dağıtım panoları, kompanzasyon ve harmonik filtre panoları, MCC, PCL + RTU panoları sektöründe Teknik-el markamız ile başlayan yolculuğumuz, sunduğumuz endüstriyel çözümler, ürün ve hizmet kalitesini ön planda tutan misyonumuz doğrultusunda sektörümüzün önde gelen firmalarına çözüm ortaklığı ve üretici-tedarikçi özelliklerini başarıyla sürdürmektedir. AR-GE alanında yapılan yatırımlar neticesinde geliştirilen yeni sistem ile rekabet gücünü arttıracak konuma gelmiştir.

Bilgisayar destekli tasarım ve CNC/CAD-CAM teknolojisi ile makine parkurunu daha da güçlendirerek üretim yapısını daha esnek hale getirmiş ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. Elektrik panoları yanı sıra Jeneratör, soğutma, asansör, reklam gibi farklı makine sanayii sektörlerinin ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Belirlediğimiz politika ve hedeflere ve uygun şekilde kendini sürekli geliştirmek amacı ile 4000A TIP TEST Belgesini, TSE, CE AT Uygunluk Belgesi, ISO 9001:2008 KYS Sertifikasını, ISO 14001 Çevre Yönetimi (CYS), TSO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Belgelerini alarak sektördeki tecrübesini sertifikalandırmıştır.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.