• info@panocuyuz.com
  • +90(501) 321 5857

MAS OTOMASYON SISTEMLERI SAN. ve TIC. LTD. STI.

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
1,158 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: MAS PLAZA, NAMIK KEMAL MAH. EKİN CAD. 120 SK. NO:45 ESENYURT / ISTANBUL
  • TELEFON: 0 212 210 27 20
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 09:00-18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

MAS Otomasyon Sistemleri , 1997’de enerji ve proses otomasyonu konusunda hizmet vermek üzere kuruldu. Türkiye enerji ve endüstriyel otomasyon pazarının önde gelen firmalarından Schneider Elektrik A.Ş.’nin sistem entegratörü olarak faaliyet göstermektedir. Mühendis ve teknisyenlerden oluşan deneyimli kadrosunun sektörel tecrübesini teknolojiyi yakından takip etme duyarlılığı ile birleştiren firmamız,faaliyetlerini artış grafiği ile sürdürmektedir. Firmamız yurt içinde ve yurt dışında başarıyla tamamlanmış bir çok projeye imza atmıştır.

İlkemiz;önce insan, önce şirket çalışanları, önce müşteri memnuniyeti. Şirket içinde güvene dayalı bir birliktelik var. Bu güveni, birlikteliği müşterilerimize en iyi şekilde yansıtmaktayız. Firmamız için, müşterilerimizin güvenini kazanmak herşeyden önemli. Çalışan personelin teknik kalitesinin yüksek oluşu, doğrudan uyguladığımız projelere yansımaktadır. Bu da müşteri memnuniyetini getiriyor.
ilkemiz; teknik olarak bilgili ve tecrübeli personeli ile müşterinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, kaliteli, efektif çözümler üretmektir.
Hedefimiz; sektörde kalıcı olmak, büyümek ve standartları belirlemek.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

  • ahmet burak özer 24 Haziran 2022 22:52 CEVAPLA

    mühendislik öğrencisiyim,firmanızda yaz boyunca sürekli okul vakti part tıme çalışmak ve kendimi alanımda geliştirmek istiyorum…yardımcı olur musunuz?