• info@panocuyuz.com
  • +90(501) 321 5857

HABER DETAYI

30 Ekim 2017 13:28

AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ FUARI

AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ FUARI

AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK SİSTEMLERİ FUARI

23-26 Kasım 2017 Ankara Conresium

A-TECH FUARI  hakkında

kaynak : http://www.atechfuari.com/


…Yapılar içerisinde son yıllarda kişiye özel ihtiyaçların artmasıyla bireylerin hayatlarını dahada kolaylaştırmak amacıyla teknoloji bizleri akıllı bina sistemlerine yönlendirdi. Akıllı evler ve yapılar kişilerin özgün yaşam standartlarını geliştirmesini sağlarken, daha rahat, güvenli ve kullanışlı bir yaşam biçimi sonuyor. Dolayısıyla insanlar için son yıllarda önemli bir konu haline gelen bu durum ülkemizde kapsamı sadece bina ve tesislerdeki elektriksel uygulamaları içeren bir ihtisas fuarı ihtiyacını doğurdu. Bu doğrultuda T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın da destekleriyle A-Tech Fuarı’nı yapmaya karar verdik.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getirecek olan A-Tech 2017 Fuarı aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerleyecek.

Kentsel dönüşümler ve artan nüfus, konut ve yapılara olan talebi artırınca yapı malzemeleri üreten ve dağıtan firmaların sektör dinamikleri de harekete geçti. Yükselen potansiyeliyle, geleceğin dünyasında aktif rol almayı hedefleyen Türkiye’yi, ileri teknoloji elektrik ve enerji sistemlerinde bir üst seviyeye çıkaracak olan yerli firmalarda A-Tech Fuarı’nda yerli teknolojiyi sergileyebilecekler.

Fuar esnasında düzenlenecek olan etkinlikler ile konusunda uzman kişiler ve akademisyenlerin teorik ve uygulamalı sunumları, aynı zamanda fuarı sektörün zirvesi olma özelliğine taşıyacaktır.

Proje aşamasından bugüne kadar TOKİ tarafından desteklenen A-Tech Fuarı ayrıca, birçok “Sivil Toplum Kuruluşu” ve “Sektörel Yayın” tarafından da desteklenerek, takip edilen önemli bir fuar özelliğine erişmiştir.

Türkiye’nin birçok bölgesinden, elektrik sektöründe yer alan firmalar, kurum ve kuruluşlar tarafından takip ve ziyaret edilecek olan A-Tech Fuarı’nın, gelecek yıllarda da katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmak, böylelikle dünyanın en önemli fuarlarından biri olmasını sağlamak temel hedefimizdir.

Siz değerli katılımcılarda “Elektrik Sektörü”nün sadece kendine özel bu önemli buluşmasında,

Mevcut pazarınızı büyütmek ve yeni pazarlara açılmak, Gelişmekte olan bölge ülkelerinde öncü rol oynamak Elektrik sektörde yaşanan gelişmeleri takip etmek ve en yeni ürünleri ve uygulamaları yerinde görebilmek Ürünlerinizi daha geniş kitlelere tanıtmak ve ulaştırmak için, değerli firmanızı temsilen yerinizi almanızı bekliyoruz…

A-TECH FUARI’NIN SUNDUĞU FIRSATLAR

İhtisas fuarı olma özelliğinden dolayı tüm gerekli bileşenlerin bir arada olduğu, yüksek sinerjiye sahip ideal platform, Yeni fırsatlara sahip pazarlara ve kaliteli ziyaretçiye ulaşabilme, Üst düzey karar vericilerle tanışma ve yeni işbirliği imkanları Düzenlenecek etkinliklerle konu odaklı bilgiye ulaşabilme ve uygulama esaslı kazanım elde edebilme.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.