• info@panocuyuz.com
  • +90(501) 321 5857

HABER DETAYI

29 Kasım 2017 11:17

WIN EURASIA 2018 Yaklaşıyor…

WIN EURASIA 2018 Yaklaşıyor…

WIN EURASIA 2018 Yaklaşıyor…

Her yıl mart ayında düzenlenen WIN EURASIA bu yıl WIN EURASIA Metalworking ve WIN EURASIA Automation fuarları olarak 15-18 Mart 2018 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da ziyarteçilerine kapılarını açacak. Bu yılı 6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, katılımcılar ve ziyaretçiler 360° İmalat Sanayini teşhir ve tecrübe etmek için benzersiz bir fırsata sahip olacak. WIN EURASIA 2018 sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon , elektrik, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir araya getiriyor.

– Electrotech EURASIA
– Metalworking EURASIA
– SurfaceTechnology EURASIA
– Welding EURASIA
– IAMD EURASIA
– CeMAT EURASIA

Endüstri dünyası Endüstri 4.0 olarak anılan yeni bir döneme işaret eden otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmelere sahne olan modern dünyada fabrikalar büyük bir dönüşümün eşiğinde bulunuyor. Sektördeki gelişmelerin sergilendiği etkinlik olarak şirketlere bu dönüşümde kaynak olacak. Bu nedenle imalat süreçlerinin
optimizasyonu için geleceğe dönük yatırımlar yapmayı hedefleyen ziyaretçilerin binlerce ürüne kolayca erişebileceği WIN EURASIA – World of Industry, imalat sektöründe önemli ticari etkinliği olarak öne çıkmaya hazırlanıyor.

Electrotech EURASIA
19.Uluslararası Enerji, Elektrik, Elektronik Fuarı

Endüstri 4.0, global elektronik sanayisinde kilit bir kavramdır. Gelecekte rekabette geriye düşmemek adına, elektronik aktörlerin yeni teknolojilere yatırım yaparak pazar payını rakiplerinden geri almak için rekabet avantajlarını güçlendirmeleri gerekiyor. Elektronik sanayisindeki yöneticiler ve mühendisler için Electrotech EURASIA, Endüstri 4.0 konusunda oryantasyon ve bilgilendirmeye yönelik açık bir platformdur. Elektrik enerjisi üretim sistemleri, güç tedariği, iletimi, dağıtımı ve depolanması Electrotech EURASIA çatısı altında öne çıkan başlıklardır. Bu önde gelen ticaret fuarı, Türkiye’nin modern enerji sektöründeki yatırımlarına paralel şirket ve ürünleri bir araya getiriyor. Akıllı ve rafine emniyet röleleri ve elektronik bileşenleri gibi çeşitli ürünler fuar boyunca sergileniyor.

Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi gerçekleştirilen konferans, forum, şirket ve ürün sunumları, paneller, kurumsal faaliyetler, özel temalı etkinlikler kilit müşteri adayları ile toplantılar yapmanızı sağlayarak sizi yeni ürünler ve teknolojik gelişmelerle ilgili bilgilendiriyor. Yenilikçi ve endüstriyel uygulamalar Endüstri 4.0 teması altında görücüye çıkıyor.

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.